Ajánlatkérés

Ezekre az információkra van szükségünk ahhoz, hogy kiszámolhassuk mennyibe kerülne önnek a munkánk. Rejtet költségek nélkül.

Alap esetben :
Telepítési díj :
50 000 FT (nov-febr) 60 000 Ft (marc-maj, szept-okt) 70 000 Ft ( jun-aug) Bruttó
3 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával, telepítési tanúsítvánnyal !

Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 3 méterig (ennél hosszabb
csövezés esetén a plusz költség 7.000 Ft méterenként).

Miért 3 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?
A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékezésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 7.000Ft/ méter a csövezés költsége a 3 méteren felüli szakaszra számolva.

Szakszerű, tiszta munkavégzést minőségi szerszámokkal. A klímaszerelés folyamán professzionális fúrógéppel készítjük el a szükséges furatokat, fúrás közben nagy teljesítményű ipari porszívóval szívjuk el a keletkezett port, így a klímaszerelés minimális kosszal jár. A klímaszerelés végeztével magunk után feltakarítunk, és a keletkezett szemetet, klíma csomagolását elszállítjuk.

Hűtőkör vákuumozás, a készülék beüzemelés
A felhasználót tájékoztatjuk a klíma helyes használatáról, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet kitöltjük. Munkánkat szakszerűen, a garanciális követelmények betartásával végezzük.

Egyéb telepítési költségek
4kw feletti berendezések telepítése 10000 FT felárral történik. Ha cseppvíz elvezetése, vagy elektromos ellátás nem megvalósítható a csővezeték nyomvonalában 2000 ft/m

Minden további fal átfúrás 5000 Ft/db
A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)
Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. (faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)
Tetőre meg nem közelíthető helyekre csak előzetes felmérés alapján kalkulálható pontos telepítési költség!

Fenti árak általunk forgalmazott gép vásárlása esetén értendő.
A nem általunk eladott készülékek telepítése felár fejében történik.